cirkel van verbinding I 4 avonden per zoom

zelfliefde

50.00199.65

‘Voorbij het oordeel van goed en fout is een open veld, ik ontmoet je daar.’  Rumi

Er gebeurt veel dat raakt. Heling in deze verwarrende tijd bereik je door in dít veld te zijn. In dit oordeelloze, liefdevolle veld dat jou met jouw ziel verbindt. En dat ons allen met elkaar verbindt. Heb jij het verlangen je hart open te houden? En een verlangen naar waarachtig sámen Zijn, te delen, spelen en te helen? Samen vollédig jezelf te zijn, te verbinden? Met jezelf, én elkaar.? En stil te zijn, en te spreken vanuit díe plek in jezelf waar jouw wijsheid en liefde een bron is die zowel jezelf als de ander voedt?

Ik nodig je mee uit naar de cirkel van verbinding, op het veld voorbij oordeel, goed en kwaad. Niet fysiek, wél online. In dit veld is ruimte voor jouw ziel om in het gras te liggen, te voelen, rusten, mediteren, te spelen en te helen. En om vertrouwen te herwinnen en bedding te bieden aan de wijsheid die vanuit de stilte van ons hart opwelt.

De cirkel op het veld van verbinding zijn inspirerende bijeenkomsten met meditaties, visualisaties, zacht lichaamswerk, zelfonderzoek, energetisch werk, deelrondes en nog meer…

De cirkel biedt jou wekelijks de mogelijkheid om je Zelf mee te nemen in de stille ruimte van jouw Zelf en hier je liefde, speelsheid en wijsheid te her-inneren. Daar waarin je de andere Jij ontmoet.In vertrouwen, waarheid en liefde voor jezelf en elkaar. En om iedereen die je ontmoet, inclusief jezelf, écht te zien. Authentiek, dierbaar, kwetsbaar, aanraakbaar en ontroerd. In stilte en verbinding.
Zo bouw je aan de vrije ruimte in jezelf en schept dat de mogelijkheid te blijven bouwen aan dat wat jou lief is. Los van alles om ons heen. Met alle aspecten van jouw MensZijn in het licht van jouw Essentie.

Voel jij ook dit verlangen?
Dan verwelkom ik jouw in dit warme bad!

Gun jezelf momenten van bezinning en bezieling op het open warme veld van SamenZijn.
Juist in deze Tijd..

Jouw investering voor deze Online zoom samenkomsten is € 57,- ex. 21% BTW voor 4 avonden.
We komen samen op: maandagavonden 8,15, 22 en 29 november 19.30 tot 21.00 uur.

Early bird prijs voor de maand december als je betaalt voor 15 november: € 47 euro ex. 21% BTW voor 4 avonden.
Data: 6, 13, 20 en 27 december.

Aanmelden: contact@renatebreuls.nl
Na je betaling stuur ik je de zoomlink.

error: Content is protected !!