cirkel van verbinding I online vrijplaats voor hartophalers

zelfliefde

50.00199.65

‘Voorbij het oordeel van goed en fout is een open veld, ik ontmoet je daar.’  Rumi

Er gebeurt veel dat raakt. Heling en rust in deze verwarrende tijd bereik je door in dít oordeelloze, liefdevolle veld te zijn dat verbonden is met jouw ziel en dat ons allen met elkaar verbindt. Je ziel vraagt er om belichaamd in de wereld uit te drukken wie je in essentie bent, samen met anderen. Dan is het belangrijk dat je weet hoe je in balans kunt blijven en hoe je jezelf terug kunt navigeren naar het oog van de storm. Samen jezelf zijn en mediteren helpt dit veld te versterken, in jouzelf en in de wereld.
Deze cirkel van verbinding is een helende ruimte die je helpt je te bouwen aan de vrije ruimte in jezelf. Hierdoor ben je in staat liefdevol, open, vrij, geïnspireerd in balans en effectief te blijven zodat je vorm kan geven aan dat waar jouw vuur voor brandt. Ook ben je hierdoor beter in staat liefdevol te blijven naar jezelf en de mensen van wie je houdt en waar je mee werkt. Het helpt je je eigen koers te behouden op de onstuimige golven van een wereld in transitie.

De cirkel van verbinding is een wekelijkse online vrijplaats waar je in verbinding met andere hartophalers de stille bedding in jezelf bestendigt waarin je jouw liefde, speelsheid en wijsheid her-innert. Hier mag je jezelf in verbinding, écht zien en voelen, precies zoals je bent. Authentiek, dierbaar, kwetsbaar, aanraakbaar en ontroerd. Met alle aspecten van jouw MensZijn in het licht van jouw Essentie. Zo maak je ruimte om jouw wijsheid vanuit de stilte van je hart op te laten wellen.

Heb jij het verlangen je hart open te houden? En waarachtig sámen Zijn? Te delen, spelen en te helen? En om stil te zijn, en te spreken vanuit díe plek in jezelf waar jouw wijsheid en liefde een bron is die zowel jezelf als de ander voedt?

Ik nodig je mee uit naar de cirkel van verbinding, op het veld voorbij oordeel, goed en kwaad. Niet fysiek, wél online en in een gecommitteerde vertrouwde groep hartophalers voor minimaal een maand. In dit veld is ruimte voor jouw ziel om in het gras te liggen, te voelen, rusten, te vertrouwen en te bouwen.

De cirkel op het veld van verbinding zijn inspirerende bijeenkomsten met meditaties, visualisaties, zacht lichaamswerk, zelfonderzoek, energetisch werk, deelrondes en nog meer…

Voel jij ook dit verlangen?
Welkom in dit warme bad!

Data in december: donderdagavonden 23 en 30 december 19.30 tot 21.00 uur.

In januari: data: 3, 10, 17 en 24 januari.
Jouw bijdrage: € 47,- ex. 21% BTW voor 4 maandagavonden.
Early bird prijs € 37,- indien je betaalt voor 28 december.

Aanmelden:contact@renatebreuls.nl
Na je betaling stuur ik je de zoomlink. Details hierover per mail.

error: Content is protected !!