cirkel van verbinding I online vrijplaats voor hartophalers

zelfliefde

50.00199.65

‘Voorbij het oordeel van goed en fout is een open veld, ik ontmoet je daar.’  Rumi

Er gebeurt veel dat raakt. Heling en rust in deze verwarrende tijd bereik je door in het oordeelloze, liefdevolle veld te zijn dat verbonden is met jouw ziel en dat ons allen met elkaar verbindt. Je ziel vraagt er om belichaamd in de wereld uit te drukken wie je in essentie bent, samen met anderen. Dan is het belangrijk dat je weet hoe je voorbij emotie en polarisatie in balans en stevig op koers kunt blijven en hoe je jezelf terug kunt navigeren naar het oog van de storm. Door te verbinden met de Liefde die je ten diepste bent, in verbinding met gelijkgestemde hartophalers bestendig je de stille liefdevolle bedding in jezelf waarin je jouw liefde, speelsheid en wijsheid her-innert.
Jezelf zijn en mediteren met anderen helpt dit veld te versterken, in jouzelf en in de wereld.

Deze cirkel van verbinding is een wekelijkse online vrijplaats en biedt een helende ruimte die je helpt je te bouwen aan de vrije ruimte in jezelf door het licht in jezelf te versterken. Hierdoor ben je in staat liefdevol, open, vrij, geïnspireerd in balans en effectief te blijven zodat je vorm kan blijven geven aan jouw zielsverlangens. Aan datgene waar jouw vuur voor brandt. Ook ben je hierdoor beter in staat liefdevol te blijven naar jezelf en de mensen van wie je houdt en waar je mee werkt.
De cirkel van verbinding helpt je je eigen koers te behouden op de onstuimige golven van een wereld in transitie.

Heb jij het verlangen je hart open te houden? En waarachtig sámen Zijn? Te delen, spelen en te helen? En om stil te zijn, en te spreken vanuit díe plek in jezelf waar jouw wijsheid en liefde een bron is die zowel jezelf als de ander voedt? In de cirkel van verbinding ben je welkom precies zoals je bent. Authentiek, dierbaar, kwetsbaar, aanraakbaar en ontroerd. Met alle aspecten van jouw MensZijn in het licht van jouw Essentie.

Ik nodig je mee uit naar de cirkel van verbinding, zoals Rumi dat zei: “op het veld voorbij oordeel, goed en kwaad”. Niet fysiek, wél online en in een gecommitteerde vertrouwde groep hartophalers voor minimaal een maand. In dit veld is ruimte voor jouw ziel om in het gras te liggen, te voelen, rusten, te vertrouwen en te bouwen aan een mooie toekomst en wereld.

De cirkel op het veld van verbinding zijn inspirerende bijeenkomsten met meditaties, visualisaties, zacht lichaamswerk, zelfonderzoek, energetisch werk, deelrondes en nog meer…

Voel jij ook dit verlangen?
Welkom in dit warme bad!

Data: 3, 10, 17 en 24 januari.
jouw bijdrage: € 47,- ex. 21% BTW voor 4 maandagavonden.
Early bird prijs € 37,- ex. 21% BTW indien je betaalt voor 28 december.

In december we komen samen op: donderdagavonden 23 en 30 december 19.30 tot 21.00 uur.
In februari de 7,14,21 en 28e.

Aanmelden:contact@renatebreuls.nl
Na je betaling (details na aanmelding) stuur ik je de zoomlink.

error: Content is protected !!