Brood & Spelen ~ opstellingen voor hartgedreven ondernemers

zelfliefde

238.37821.59

Ondernemer werd je omdat je daar een roep toe voelde. Het geeft ruimte en vrijheid om je eigen creativiteit en idee vorm te geven. Maar hóe volg je als hart-gedreven ondernemer je missie en passie zónder dat je in keihard werken vervalt? En wat hebben gebeurtenissen in het leven van  jouw voorouders en jouw werkverleden te maken met overwerktheid of burn-out, of uitblijvende (cash-) flow, een te geringe stroom aan klanten, schaarste bewustzijn slechte bedrijfsresultaten en conflicten met leveranciers? 

Hoe behoud je temidden van het runnen van een bedrijf of praktijk je ontspannen speelsheid, creativiteit en passie? Zodat je én voelt: dít is wat ik te doen heb, én jij óók je plezier, ontspanning en goede gezondheid behoudt? Zodat het volgen van je passie in balans en in fijn contact blijft met wat jouzelf, je geliefde en je kinderen vreugde en voldoening geeft? 

Loop je tegen iets in jezelf of je bedrijfsvoering aan dat niet helder is of waar je maar niet doorheen komt?

Dit en meer thema’s onderzoek en transformeer je bij het opstellingen vierluik ‘Brood & Spelen’.  Brood op de plank en dán spelenderwijs. Want je hart volgen met je missie en passie, dáár ga je voor. Want je hebt iets moois te bieden en je geeft expressie aan iets wat wezenlijk is voor joú én je brengt iets moois in de wereld. Je roeping of missie volgen, je expertise en talenten inzetten mag in overgave én het mag óók moeitelozer, speelser en meer ontspannen.

Bij Brood & Spelen doe je organisatie-, familie- en thema opstellingen, en trek je op met andere ambitieuze ondernemers.  

Jij bepaalt mede de thema’s waaraan we zullen werken in deze opstellingendagen. Suggesties voor thema’s en meer info vind je als je de link volgt naar de ‘Brood & Spelen’ pagina op mijn site.
Alle data: 26 november, 9 december, 20 januari, 3 februari.
We starten vanaf een groep van 6 deelnemers. Mogelijk schuift de start hierdoor een maand op en bepalen we samen in maart ’24 nog een vierde dag.
Intekenen voor één Brood & Spelen dag kan ook.

Opgeven kun je bij de knop aan de linkerkant van deze pagina.

Wil je liever eerst kennismaken per telefoon of zoom, stuur dan een mail zodat we  een afspraak in kunnen plannen:  welkom!  contact@renatebreuls.nl 

Brood op de plank, en dan spelenderwijs

 

error: Content is protected !!