systemische en lichaamsgerichte 1:1 coaching

De vrouwen die bij mij komen voor individuele coaching zijn vaak ambitieuze en creatieve leiders en ondernemers die van betekenis willen zijn. Ze hebben een leven en wereld voor ogen die mooier is dan wat ze aantreffen in hun dagelijkse bestaan. En eigenlijk knaagt dat. Big time. Maar waar te beginnen en hoe daarnaar te luisteren?

Dromen en een levensroeping negeren ze en stellen ze uit zelfzorg komt onderaan de streep. Ondertussen willen, doen en kunnen ze veel, ze staan ‘hun mannetje’ én ze rennen zichzelf vaak voorbij, al manoeuvrerend tussen wat van hen verwacht wordt, en wat ze dénken dat er van hen verwacht wordt. Ze hebben te veel ballen in de lucht, zijn ze te  gespannen en een wat vermoeid lijf. Soms hebben ze een kort lontje, maar ze gaan dóor! Op mentale en fysieke spierballen.

Tegelijkertijd geloven ze dat het anders kan. Ze geloven in de kracht van hun eigenheid en zijn nieuwsgierig naar de ‘vrouwelijke’ manier van zijn en werken. Ze willen completer zijn. Meer vrouw, meer levenslust, meer balans, geluk en levensvervulling. En deep down willen ze óók uitpakken met hun speciale gaven en talenten die ze nog té vaak onder de pet houden of nog net niet helemaal zelf vertrouwen. En zéker in hun masculiene werkomgeving. Terwijl de vrouwelijke weg roept en de wereld deze zo hard nodig heeft.

En al lijkt het niet zo, ze hebben zich aangepast. Aan ‘hoe het heurt in plaats van hoe het klopt’. Écht klopt. Voor hén. Ze voelen zich langzaam vastlopen en uitgeput raken. Er moet iets zijn dat hen vasthoudt in dit patroon. Iets uit een ver verleden en wat in de opvoeding is meegeven. In de kern- al voelen ze dat doorgaans (liever) niet- weten ze dat ze zich hiermee op een dood spoor hebben gemanouvreerd. Dat het ongelukkig maakt, uitput of erger, dat het hen zelfs uit kan doen rangeren.

Dat mooie, grote voelende lijf onder hun overijverige hoofdkantoor, laat steeds vaker weten dat het roer om moet. Het vrouwelijke potentieel klopt op de deur van het hoofdkantoor. Die vrouw-eigen sensuele levensenergie, creativiteit en unieke bijdrage. En dat vraagt om vertragen. Voelen. Het is de enige manier tot ware verandering. Dat weten ze. Ze willen er wel ernaar luisteren, maar spannend is het ook. Want het lichaam liegt nooit. Het serieus nemen heeft gevolgen. En dan?

Ondertussen manoeuvreren ze zich in allerlei bochten en situaties om maar ‘het goede’ te doen, waarmee ze zichzelf op de tweede of laatste plaats zetten. Zelfzorg en zelfliefde komt onderaan de streep. 

Vaak zijn ze sparring partner voor een ander. Omdat ze wijsheid hebben, opgedaan onderweg op de kilometers die ze aflegden met persoonlijke ontwikkeling. Er voor zichzélf zijn en zielenroep écht serieus nemen? Ondanks al die jaren coaching, trainingen en therapie is dat nog steeds ‘een dingetje’.

Ze willen zichzelf weer op nummer één zetten, en voluit genieten van het leven! Vrij en onbevangen uitpakken met hun wáre zelf. Hun gift die ze zélf zijn, aan de wereld geven. Maar ze zijn bang dat ze dan afgewezen worden of egoïstisch zijn. En zo blijven ze rond cirkelen in het zelfde patroon en niet vervullende leven.

Vrij en onbevangen leven. Vanuit eigenheid. Vorm geven aan een diepgevoelde roep naar wijsheid en het leven van hun ware essentie. Voorbij de angst voor falen of afgewezen te worden.  

Door naar binnen te keren, je te ontdoen van interne en systemische blokkades en met de juiste handvatten en coaching kun je je geluk en roeping vinden en concreet delen met de wereld. Door wie je bent en wat je doet.

Ze zoeken iemand die hen verstaat, begrijpt en uitdaagt. Door naar binnen te keren, te leren de wijsheid van het lichaam te verstaan, het kompas daarvan te volgen, intuïtie te versterken en te vertrouwen. Iemand die helpt de rauwe tafelkantjes lief te hebben en helpt bij het oplossen van interne emotionele, energetische en systemische blokkades. Iemand de juiste handvatten aanreikt om de stappen te zetten naar hoe het klopt. Van binnenuit naar buiten leven.  

Iemand die er helemaal voor hen is.

Herken jij jezelf hier in, laten we dan kennismaken. Ik loop met liefde een tijdje met je mee. Als vragensteller, luisteraar, spiegelaar, omdenker -en dwarsdenker. Nieuwsgierig en onderzoekend.

Ik werk met trajecten zodat je de verandering die je in je leven wenst leert te belichamen en te verankeren in je dagelijks leven. Voor trajecten of projecten geheel op maat, of voor organisaties volgt een passende offerte

Praktische informatie 

Tijdstip en locatie: Op afspraak in mijn werkruimte in Amersfoort, in de Soesterduinen, op jouw werkplek, of online. 

Tot 1 mei heb ik een  aanbod voor diepgaande transformatie en een lenteaanbod kortdurend natuurcoachingtraject .

Aanmelden en meer info: contact@renatebreuls.nl

 

 “Remember that wherever your heart is, there you will find your treasure.”

~Paolo Coelho – the alchemist

 

error: Content is protected !!