‘Ik heb een opstelling gedaan met Renate over een moeilijke beslissing. Ik heb veel lading losgelaten die helderheid in de weg stond. Daarna gewoon de flow gevolgd en het is goed gekomen.’.

Jan Bommerez

auteur, international spreker, inspirator, trainer, coach

Ik voel dat jouw werk op een laag raakt die anders is en ook zo diep. Zo mooi, ik ben er stil van”.

Maike Schepens

changemaker in healthcare

“Renate begeleidt met rust, fijngevoeligheid en hartverbonden haar cliënten tijdens een opstelling. Zelf heb ik meegedaan als representant, waarbij er prachtige en diepwerkende inzichten en acceptatie ontstond”.

Yvonne Steenmetz

auteur 'Over Gewicht', therapeut

“Jouw kracht, en innerlijk stralen… die mooie vrouwen in de groep…

Jij, Renate: je ‘Weet’, de vraagstelster, en zoéf……’ het gaat vanzelf’… Jij voelt als ‘de verbindende, de brug’, het voelt als jouw energie, die spreekt voor zichzelf. Je hebt voor mij je eigen recensie gecreëerd door te ‘Zijn’. Zo voelde het.

Het voelt als gedragen, warm, in het moment, alles klopte. Vanaf de dag dat ik ‘ja’ zei  tot nu. Dankbaar.

Alles mocht er zijn, puur, open. 

Vandaag co-creëer ik verder met de wijsheid uit de prachtige dag van gisteren. Ik keek vanochtend in de spiegel en mijn gezicht heeft echt een andere glow en zoveel meer. “

Angela Olijslager

Levenskunstenaar

In het samenwerken heb ik Renate ervaren als een communicatieadviseur die in staat is om de essentie van organisaties en producten op een originele wijze over te brengen. Als coach en trainer weet ze in een complex veld de onderliggende oorzaken van goede bijdragen en mogelijke verstoringen helder in beeld te brengen.
Vooral haar creatieve werkwijzen en oplossingen die bijdragen aan het verhelderen van doel en verbinden van alle partijen enthousiasmeert.
Renate weet in een veld geladen met emoties rust te brengen en voorbeeld te zijn in aandachtige aanwezigheid.
Ze is een teamplayer die het team enthousiasmeert voor de taak en aanpak van het werk.

Gerard Groen

Organisatieadviseur, (team-) coach en programmaleider

“Vandaag heb ik een online familieopstelling gedaan met Renate via Zoom, zij uit Nederland, ik vanuit mijn huis op Ibiza. Ik moet zeggen dat ik twijfelde of het op zo’n afstand via internet zou werken. Maar nu weet ik dat het heel goed werkt. Ik kon in mijn proces gaan, luisterend en reagerend op Renate.

In het begin liet ze me wat kalmerende oefeningen doen, om meer in mijn lichaam te zijn. Dan zou ik een beetje mijn gezinssituatie uitleggen en daarna de vraag stellen die ik in deze familieopstelling wilde onderzoeken. Ze nodigde me uit om voorwerpen te plaatsen die enkele van mijn familieleden vertegenwoordigen en begon me er vragen over te stellen. Ze liet me hun posities verplaatsen als ik daar zin in had en stimuleerde me op de één of andere manier om achter de gedachten te kijken die ik gewoonlijk over hen heb en ze liet mij hen ook met elkaar in gesprek gaan. En hoe meer ik woorden gaf aan de gesprekken tussen mijn familieleden, hoe meer ik ze kon begrijpen en begrijpen waarom ze deden wat ze deden.

Verdriet en tranen kwamen, maar ook inzichten en begrip en vergeving. Op een niveau dat ik nog niet eerder had ervaren met mijn eigen “denken”. Ik kon de relaties écht in een ander licht zien en veel meer begrijpen waar hun en mijn gedrag vandaan kwam.

Aan het einde van de sessie voelde ik me zoveel dichter bij mijn familieleden, voelde ik meer begrip en meer steun. Iets wat ik nog nooit zo sterk heb gevoeld. Ik heb het gevoel dat dit nieuwe inzicht me zal bijblijven en voel me opgewonden om met deze nieuwe gevoelens door mijn wereld te bewegen. Gevoelens van verbondenheid met mijn voorouders, gevoelens van gesteund worden, dat ik niet alles alleen hoef te doen, gevoelens van goedkeuring van mijn voorouders. Ik hoef niet zo rebels te zijn, er is meer begrip en liefde heen en weer.

Heel erg bedankt Renate om je gift op deze manier via internet te geven, met vele kilometers tussen ons maar net zo sterk alsof je hier bij mij was.”

Myra Konings

Finka eigenaresse & levenskunstenaar op Ibiza

“Ik heb gisteren een familieopstelling gedaan bij jou, Renate Breuls die voor mij hele confronterende schaduwen aan ‘t licht bracht. Ik voelde me enorm kwetsbaar maar erg veilig in de liefdevolle gefocuste setting waarin je de ruimte en de tijd nam om ALLES op z’n plek te laten vallen wat nodig was. Ben enorm dankbaar voor je kundige en professionele begeleiding. Kortom: ik kom zéker terug om meer in ‘t systeem te ontrafelen én ik ga m’n cliënten naar je doorsturen. THANKS!!!”

Anke Dengel

tantrisch coach

“Subtiele Playshop van @renatebreuls over je lijf voelen in contact met anderen. Genoten van liefde en weerstand, bijzondere mensen en de nieuwe inzichten! En van Renate, die heel fijn begeleidt!”

Marianne Zuur

leading professional energy transition participation

‘Wauwwww…Renate… Mooie Wijze Krachtige Vrouw, Ik eer jou als Sister en supportster op mijn Innerlijke Pad ❤️  

Dankjewel dat ik met jou even een moment op avontuur mocht gaan in de Natuur…. Daar waar ik me zo heerlijk voel. In de duinen en het bos kwamen de boodschappen en benoemde jij, fijn aanvoelend zoals je bent, wat er in mij gebeurde. De elementen, de mensen en de dieren die tijdens de sessie kwamen  kregen  allemaal ‘een rol’ zoals je zo mooi benoemde. Dat resoneerde diep…en zo gingen we samen op reis….

De vlinders, de vogels, brachten het inzicht om nog meer deel te nemen in datgene wat er buiten mij aanwezig is….Ik vergeet namelijk wel eens dat er buíten mij heen ook mooie dingen te zien en te doen zijn…. Zo bijvoorbeeld ook dat er iemand in mijn ruimte kwam en ik dat thema direct inbracht. Jij gaf mij aan dat ik juist mijn eigen ruimte mocht blijven bewaken. Zeker als dat zo voelt in het moment wanneer er iemand ongevraagd die ruimte inkomt. Daarin mijn eigen vrijheid te voelen. Mijn voorouders namen een rol op zich door aanwezig te zijn in de vorm van een grote tak die, toen ik de grootouders uitnodigde, spontaan uit de boom viel waar hij dienst had gedaan om een bevrijding teweeg te brengen (de Vlieger, symbool voor vrijheid,  los te gooien) 

Vanuit die thema’s liet jij mij voelen: wat gebeurde er in mijn lichaam en je benoemde met liefde en zachtheid de plekken die voelbaar waren voor mij. Want ja, wat zegt mijn lijf als ik mijn keel voel dichtgaan, wat is er aanwezig als ik een verkramping in mijn middenrif voel…

Door er met zachtheid naar te kijken en je prachtige begeleidende woorden en vragen konden de blokkades ruimte krijgen…verzachten en ‘n plek gaan krijgen in mijn fysieke systeem…

Je hooggevoeligheid, inzichtelijkheid, helderwetend heid- en heldervoelend heid zorgden ervoor dat alles wat aanwezig was in mij ook benoemd werd en aangeraakt kon worden. 

Dankjewel voor deze mooie helende liefdevolle sessie.”

Hannie Caron

Sjamanistisch geïnspireerd coach

“Ik ben ontzettend dankbaar voor de heling die ik heb mogen ervaren. Renate heeft écht de tijd genomen om diep in mijn familiesysteem te duiken en zoveel mogelijk uit te werken. Ze was objectief, professioneel, liefdevol en heel betrokken. Ontzettend fijn! 
Sindsdien voel ik mij enorm opgelucht en de liefde stroomt weer in mijzelf en naar anderen toe. Er is echt een blokkade weg die ik jarenlang heb gevoeld, dat is zó fijn en waardevol! Ik geloof dat dit één van de beste healing methoden is en ik raad een opstelling bij Renate iedereen aan.”

Evelien Graat

Musicus

“Ik stond daar in het duinzand letterlijk met allemaal wrakstukken van hout in m’n handen, tegenover de man van wie ik zo houd, gerepresenteerd door Renate, en hij keek me aan en zei: ‘Ik houd van je, maar al die shit die je daar bij je hebt, die is niet van mij’. Dit waren létterlijk de woorden die mijn geliefde zo vaak tegen me heeft gezegd.

Wow! Wat een systemische verstrikking! Wat een burden die niet van mij is, nog bij mij hoort, en maakte dat ik gevangen zat in het energetisch terroriseren van mijn geliefde, wat tot zoveel onbegrip, pijn en een breuk in deze relatie heeft geleid. 

Renate is enerzijds een stille aanmoedigende faciliterende kracht op de achtergrond en anderzijds is zij in staat om op cruciale plekken en momenten ruimte te geven aan wat er gezien, ontladen, losgelaten, terug gegeven en geïntegreerd wil worden. 

Ik kan iedereen aanraden om terugkerende, hardnekkige, saboterende thema’s in je leven te plaatsen in het grote morfogenetische veld van het familiesysteem, en in deze verhelderende inzichtgevende, ontrafelende en ontladende vorm uit te werken, en met Renate’s begeleiding ben je in goede handen.

Anke Dengel

tantrisch coach

” Wat ben je toch een vakvrouw! Ik heb hier geen woorden voor! Verwonderd en blij! Ik heb me nog nóóit eerder zo verbonden gevoeld met mijn lijf en de aarde. Jij helpt loslaten op het niveau van het zenuwstelsel En in de team sessies heb je ongekend prachtig de transformaties begeleid, helder zicht en harmonie gecreeërd met jouw afgestemde, liefdevolle en wijze manier van begeleiden.

Jan de Kock

Waardenverbinder "het nieuwe samen" LIFEsmilesHOUSE

“Een online opstelling met Renate is een verdiepende ervaring in het alpha veld, voelt natuurlijk aan en veroorzaakt weer een subtiele shift. Renate heeft een krachtige vrouwelijke energie, waarmee ze een verbinding met mij maakte en de bedding bood die de ruimte en rust geeft om naar de situatie te gaan en te laten komen wat er aan de beurt is vanuit ziele niveau.

Thema was inzicht krijgen in mijn relatie met mijn passie. 

Tijdens de opstelling voel ik mijn atlas, mijn hals. Ik draag, onbewust, toch nog het leven alsof ik moet tillen. Een gewoonte ontstaan in jonge jaren. 

Renate is rustig op de achtergrond maar van groot belang aanwezig via het beeldscherm. Ze neemt waar en voelt met haar lichaamsbewustzijn mee waar ik geneigd ben het voelen uit de weg te gaan en leidt me er doorheen. Zo laat ik los. 

Ik krijg zicht op de relatie met mijn passie. Wat hierbij van belang is krijgt een nieuwe plek. Het stroomt door mijn lijf. En ik voel voorin mijn hals de neiging om het open te maken .. expressie wil vernieuwen! 

Deze sessie zal zeker nog veel inzichten geven. Dankzij het vertrouwen en het er zijn met al haar aandacht. Renate dit is wie jij bent! Een absolute aanrader voor iedereen die het levens- of ondernemersspoor wil verdiepen en wanneer je de weg naar binnen wilt gaan.

Dankjewel Renate, was waardevol!!

Joia Stoutjesdijk

life coach en healer

“Vandaag de PlayShop Verbinden in Liefde en Leven bijgewoond en wat ‘n prachtige inzichten kwamen er uit naar voren met simpele maar zeer krachtige methoden en liefdevolle begeleiding door Renate Breuls. Ik kan ik dit iedereen aanraden die meer wil voelen en daarmee begrijpen hoe de liefde werkt.

Hans van Tol

online ICT supporter en Masseur

“JA!! Zaterdag voor de tweede keer in één maand representant voor de vrouwenlijn opstelling bij Renate. En de 17de de dérde keer deze maand: ik ga mijn eigen vrouwenlijn opstelling doen als vraagstelster!

Als represant zoveel mogen ervaren. Giften gekregen die voor mij inzichten zijn.
Inzichten als dochter en moeder mogen voelen van uit de plek in de opstelling “oma” en “overgroot moeder” mogen ervaren. Prachtige intense tedere beelden op mijn netvliezen. Ik voel het nog puur rauw gedragen. Heb mogen ervaren door de cirkel van vrouwen gedragen te worden en te geven, omarmend bedding. Ontspanning in mijn lijf, rust in mijn hoofd lichte gedachten….
Angela Olijslager

fan en levenskunstenaar

“Wat een mooie, helende en inspirerende dag was de Vrouwenlijn opstelling! Ik heb deelgenomen als vraagstelster. Ik vond het heel bijzonder zoals Renate al bij binnenkomst een verwelkomende, respectvolle sfeer neergezet had in de zaal. Ze begeleidde de opstelling zo natuurlijk en liefdevol dat de opstelling vanzelf ging! Het systeemveld stroomde door Renate, door mij en alle andere deelnemers heen. Alles was zo voelbaar! De opstelling heeft me veel heling gebracht. Ik heb het gevoel dat een grote prop eruit is geschoten en mijn leven meer kan gaan stromen. Ik kan dit iedere vrouw die ervoor open staat aanbevelen. Grote dank aan Renate en aan de representanten

Saskia Bosman

bioloog, touroperator, kunstenaar

“Jouw gave is om op de subtielste lagen af te stemmen en de energie te clearen. Je bent echt héél krachtig als healer. Ik ontvang al jarenlang zeer regelmatig vele healingen van diverse mensen maar die halen dit niveau van jou niet. Je bent echt een ontdekking! Ga het doen! Dit moet de wereld in!  Gisteravond deed ik Jin shin Jyutsu bij mijzelf. Er was meteen enorm veel doorstroming. Heerlijk geslapen. Vanochtend telefoontje met een vriendin, ze vond mij heel erg vrolijk. Nu lig ik in een zee van liefdevolle energie, laat die in elke cel toe. Wordt vervolgd.”

Jago Koch

craniosacraal therapeut en healer

“Gisteren een bijzondere coachingssessie gehad van Renate Breuls.

Via zoom hebben we via een systemische opstelling gewerkt aan iets dat me al langer bezighield en dat door de corona-crisis nog meer op scherp is komen te staan.

Fijn te merken hoe het via zoom werken geen belemmering was om bij de essentie van mijn blokkade en de tranen te komen.

Het voelt zo belangrijk dat juist in deze tijd waarin veel workshops en sessies op dit gebied zijn komen stil te liggen dit soort begeleiding toch door kan gaan. Misschien is het nu wel meer nodig en relevant dan ooit..

Renate heeft hiervoor echt een bijzonder talent om zich af te stemmen op diepere lagen en precies die richtingen in te gaan waar het om gaat.”

Frank Jenniskens

Musicus

“Je bent de zon, de maan en de sterren. Jij bent OER! Oergodin, Oermoeder, Pachamama, Isis. Je bent Carmen, de héle opera! Alles in één!”

Marieke, Kinga, Claes Berend, Nicky, Petra, Cees, Wilma, Floor e.a.

'heartfans'🙂

Renate creëert een bedding waarin alles mag ZIJN. Dit is van enorme waarde, omdat o.a. diepe pijn en verdriet zichtbaar kan worden. Op een diepe laag wordt er gewerkt waardoor zelfs op zielsniveau een verschuiving plaatsvindt. Dat is voelbaar. Ik heb Renate ervaren als zeer intuïtief, afgestemd, stevig en wijs. Je ziet dat ze dit soort processen al heel vaak heeft begeleid. Kortom, een aanrader.

Brenda Boele

wandelcoach

“De afgelopen tijd heb ik meerdere opstellingen gevolgd bij Renate in een procesgroep voor vrouwen en heb dit als erg prettig ervaren. Ik heb verschillende ervaringen met familieopstellingen en kan Renate zeker aanbevelen.
Renate is intuïtief en doortastend in de afstemming op het proces. Door haar sensitiviteit en de rust die ze heeft komt zij tot de oorsprong van de dynamiek in een systeem. Daarnaast vind ik het erg prettig dat Renate de tijd neemt voor het proces, zodat dit bij de vraag inbrenger kan landen en ontvouwen. Dit vindt ik erg waardevol. Ook in de rol als representant is deze integratie mooi om mee te maken.”

.

Marlous de Boer

coach

“Zoveel rust en verbinding in contact ervaar ik niet snel, maar bij jou wel. Zelden voelde me zo op mijn gemak.”

Lianne ter Maat

fotograaf en kunstenaar

Enorme dank voor je geweldige sessie in de natuur, Renate! Ik voel me veel ruimer, lichter, vreugdevoller. Ik voel enorme dankbaarheid naar de hartverbonden en afgestemde begeleiding van jou, waardoor ik me nu veel lichter voel, meer ontspannen, alsof er een oud karma vanuit de voorouder lijn is opgelost. Renate heeft het vermogen om heldere vragen te stellen en ze creëert een heilige ruimte waarin ik alle veiligheid voelde om mijn diepste pijn te delen. Heel organisch bouwde de opstelling op, met voorwerpen die ik in de natuur vond en die symbool stonden voor bepaalde elementen, zoals mijn innerlijk kind, mijn levenslust etc. Wat me opviel was dat Renate een scherp oog heeft voor ieder detail. Renate leest feilloos mijn non-verbale lichaamstaal en zij stelt exact de vraag die nodig is om nog dieper naar de kern te gaan. Wat mij het meest raakte was dat Renate soms als ze dat zo voelt, ook deelneemt aan de opstelling. Zij voelt exact aan wanneer ze welke rol en positie kan innemen, die zorgt voor ware transformatie. Echt een aanrader om bij Renate een opstelling (al dan niet in de natuur) te doen

De wereld heeft je nodig, Renate, dus laat maar zien wat je grote gaven zijn!”

Larissa van Beek

coördinator project nationaal psychotraumacentrum

“Het was een fantastische dag en hij vloog om! Ik heb voelbaar en meetbaar losgelaten op vele energetische lagen. Er komt een knallende review op facebook!”

Miranda Wrekenhorst

lichtwerker, natuurgeneeskundig therapeut

“Lieve Renate, de opstelling die ik vorige week met je deed, was van een ongekende schoonheid. Op die prachtige plek in de Soesterduinen leidde jij mij naar het terugwinnen van een stuk van mijn mannelijke kracht. Dat stukje heling in de mannelijke lijn van mijn familie is voor mij van grote waarde. Heel veel dank en ik kom vast nog eens bij je voor een opstelling. Veel liefs, Peter Wilms.”

Peter Wilms

musicus, healer, spiritueel coach

“‘Vrij verbinden in Liefde en Leven’ is een hele mooie, bijzondere workshop die écht een aanvulling is op het lezen van liefdesbang van Hannah Kuppen. Nieuwe inzichten gekregen en mooie mensen ontmoet in de workshop. Absolute aanrader voor iedereen die bekend is met de dynamiek tussen bindingsangst en verlatingsangst.

Petra Wessendorp

Administratief medewerkster

“Ik heb bij Renate onlangs een individuele klankschaalsessie meegemaakt. Op een mooie plek buiten in de natuur. Het klankbad en de begeleiding van Renate hebben me heel goed gedaan. Ik was dagen erna nog heerlijk ontspannen in hoofd en lijf en dat was zalig na toch best flink wat spanning en onrust in de maanden ervoor.

Renate is duidelijk, rustig en kundig in haar begeleiding. Ze heeft een zachte uitstraling en ik voelde me snel bij haar op mijn gemak. Het klankenbad was een bijzondere en ook wel intense ervaring. Het voelde voor mij als een diepe massage. Waarin ik geraakt en aangeraakt werd door het geluid en wat het in mij in beweging bracht.  Bijzonder was de diepe ontspanning die ik bereikte en daarin het veilige gevoel van ‘je helemaal gedragen weten’. De fijne plek in de natuur met voldoende privacy droeg daar zeker aan bij. Na afloop kon ik in alle rust wat ervaringen delen en vragen stellen. Renate gaf inzichtelijk antwoord waarbij voor mij voelbaar was dat ze uit deskundigheid en authentieke ervaring sprak. Een goede ervaring!”

Circe Serpenti-Moleman

Levenskunstenaar, clown en creatief therapeut drama

“Wat me opviel was dat Renate een scherp oog heeft voor ieder detail. Zo lag er in de opstelling een heel klein takje al in het zand, op de plek waar ik mijn voorwerpen had geplaatst. Het was mij nog niet opgevallen, maar toen ze dat takje benoemde, bleek dat symbool te staan voor een essentieel obstakel die mijn levenslust deels blokkeert. En tot onze verbazing bleek dat takje een deel te zijn van een wortel, die ik behoedzaam ging uitgraven. Het was een lange wortel vol vertakkingen, die naar achteren liep waar de voorouders stonden en symbool stond voor de verstrikkingen vanuit mijn voorouders. Echt zó bizar…. Toen we dat hadden benoemd viel er letterlijk een verkramping in mijn bekkengebied weg en kon ik ineens meer ontspannen.

Wat mij het meest raakte was dat Renate soms als ze dat zo voelt, ook deelneemt aan de opstelling. Zij voelt exact aan wanneer ze welke rol en positie kan innemen, die zorgt voor ware transformatie. Ik vind het fijn dat Renate niet dingen invult, maar de opstelling en wat er gebeurt ook écht bij de deelnemer laat. Ze gaf me alle ruimte, zodat ik mijn eigen proces kon aangaan.

Binnen de sessie waren er verschillende momenten van inzichten en transformaties. Doordat Renate alle tijd nam en zo goed afgestemd was, kreeg de opstelling halverwege een verdiepende wending. Bij de start had ik 2 roofvogels samen zien cirkelen hoog in de lucht. Halverwege zag ik 1 van de roofvogels heel dichtbij voor ons langs vliegen. De andere, tweede vogel zag ik nog in de verte. Ik zei intuïtief: die vogel is nu alleen. Renate voelde in en zei als reactie: “de vogels zijn nog samen, alleen zit er meer ruimte tussen hen.” En ze vroeg wat haar opmerking met me deed en aan wie of wat we dat deed denken… Ik was perplex en ineens ging de opstelling een andere kant op, met nóg meer verdieping in het thema wat voor mij speelde… Zo bijzonder. 

Aan het einde nam Renate de rol in van de Oervrouw, samen met haar flesje water dat symbool stond voor de Bron. Dat was echt een magisch moment, want zodra ik die verbinding voelde tussen mijn innerlijk kind en de Oervrouw, de Bron, begon álles in mij te stromen! Een haast extatisch gevoel overviel me, waarvan Renate me al meevoelend aangaf hoe ik dit zelf in mijn lijf kon integreren. Alle obstakels hadden we aangekeken en getransformeerd zodat dit nu kon gaan stromen. Bij het einde van de sessie voelde ik zóveel vreugde en levenslust door me heen stromen, precies het thema wat bij mij speelde!”

Larissa van Beek

Coördinator bij nationaal psychotrauma centrum

error: Content is protected !!