Creatieve communicatie

Breuls Creatieve communicatie en meer….

Ik heb zeer ruime ervaring in hands on communicatiewerk in de traditionele zin; in- en externe communicatie en journalistieke teksten en radioproducties. Hoe mooi het spoor van begeleiding in veranderingsprocessen ook is, deze liefde gaat niet voorbij.

Naast mijn begeleidingswerk in veranderingsprocessen sta ik ook open om op projectbasis te werken als communicatieadviseur, tekstschrijver, (communicatie-) trainer en -coach binnen en voor organisaties.

Onder de naam Breuls Creatieve communicatie heb ik jarenlang met plezier als zelfstandig journalist, communicatieadviseur, tekstschrijver en projectleider gewerkt. Ik ben opgeleid aan de HBO-opleiding HICO in journalistiek en communicatie aan de Hogeschool Windesheim. Bij de publieke en commerciële omroep werkte ik als radio-en tv-journalist en ik heb voor magazines, dagbladen en als ghost- en copywriter geschreven.

Jaren achtereen deed ik mooi werk als communicatieadviseur en projectleider voor communicatie-trajecten en communicatieafdelingen binnen de overheid en midden- en kleinbedrijf.

 

Opleiding, training & scholing

Na mijn vijfjarige opleiding bij het ITIP en later twee jaar studie aan de Nederlandse vakopleiding voor haptonomie Synergos, kwamen daar de communicatie-, persoonlijk leiderschaps- en effectiviteits- trainingen bij. Als zelfstandige ben ik ingehuurd bij trainings- en opleidingsbureaus in mens- en organisatie-ontwikkeling.

Binnen mijn trainingen geef ik altijd ruimschoots aandacht aan het effect van non-verbale communicatie. Ik heb ook ervaring in het afnemen van non-verbale assesments.

Dit is een kort en onvolledig overzicht van al mijn opleidingen, trainingen en scholing in persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling. Ik heb veel scholing gevolgd en leermeesters bezocht en gekend maar bovenal heb ik het meeste geleerd van mijn eigen leven en wat ik daarin tegenkwam. Mijn leerproces gaat dagelijks door.

error: Content is protected !!