Midwinter lichtceremonie~ cirkel voor vrouwen


Deze midwinter lichtceremonie cirkel biedt een veilige setting om jouw natuur in overeenstemming met het ritme van de natuur te brengen. Samen met andere vrouwen. Je versterkt je lichtkracht en innerlijke rustpunt door de resetknop naar de winterrust en je lichtkracht te activeren en door de waan van de dag en deze roerige tijd achter je laten. Zo schep je een krachtige bedding in jezelf om vanuit eigen kracht, kalmte en innerlijke veerkracht je stiltepunt te behouden en je koers te varen temidden van de stormen van deze transformatieve tijd.

Jouw lichtkracht en koers in de wilde golven van deze tijd

De stille winterperiode nodigt van nature uit je eigen stiltepunt te worden. Door mee te bewegen met het ritme van de natuur, en in de winter minder je rust te creëren laadt je op voor een nieuw seizoen. Precies zoals de natuur dat doet. Dan helpt het als je de knop kunt vinden om de onrust in jou tot stilstand te brengen. Jouw rust biedt bedding voor de rust in de ander en de maatschappij.
Deze dag is er voor vrouwen die zich herkennen als lichtbrengers en die de roep voelen vorm te geven aan een liefdevolle nieuwe aarde. De lichtceremoniedag helpt je de rust en bedding in jou te versterken. Zodat je je minder snel uit het lood laat slaan door wat er in de maatschappij en om je heen gebeurt.

De midwinter lichtceremonie cirkel biedt de ruimte om af te stemmen op de energie van het winterseizoen, je stiltepunt en eigen koers te ervaren, en je te herinneren waar jouw vuur voor brandt. Je leert dit innerlijke vuur te hoeden en te voeden in deze turbulente tijd. Zodat je stabiel je koers kan varen op de turbulente golven van de onrust in de wereld.

Jij bent de hoedster van jouw innerlijk vuur
In contact met de wijsheid van je lichaam en intuïtie, groeit je ontvankelijk voor wat de stilte van de winterperiode je aan rust en inzichten kan brengen.
Samen met gelijkgestemde vrouwen bestendig je een veld waarin onze energetische- enlichaams- wijsheid elkaar helpt tot dieper te verbinden met onze kracht, wijsheid, liefde en het licht in jezelf. Dat doen we door dans, beweging, klank, muziek, en fysieke en energetische practices.
Zo laten we los wat ons niet meer dient en gaan we met elkaar de verstilling in. Door het labyrintisch lichtritueel te lopen kom je in contact met jouw essentie en met waar jouw innerlijk vuur voor brandt. Dzee tijd van het jaar nodigt uit om dit vuur op rustige wijze te hoeden. Zo kan het tot kracht dienen. Voor jezelf en de wereld.

Juist nu de wereld op zijn kop gaat, is het extra hard nodig om in verbinding met gelijkgestemde vrouwen stil te staan bij wat je los mag laten en wat jou voedt. Zo kun je van grote meerwaarde zijn voor de mensen met wie je samenleeft en werkt. De uitwisseling en de kracht van het bij elkaar tot rust en inspiratie komen helpt je je jouw innerlijke kompas te Weten. Zo voel en voed je je Licht, je liefde en je kracht. En het biedt de ruimte om je over te geven aan wie jij ten diepste bent en wat jou ten diepste beweegt.
Zo kun je dromen waar maken en bouwen we aan een nieuwe wereld.

Welkom in het lichte vrije midden!

Praktisch:
datum: zaterdag 18 december van 10.00 tot 17.00 uur
lokatie: het derde erf in Soest
bijdrage: 88 euro

transformatietijd in de 13 heilige nachten
Speciaal in deze midwinterperiode kun je ook afstemmen en ontvankelijkheid creëren voor de werking van de 13 heilige nachten. Tijdens deze periode tussen Kerstmis en Driekoningen zijn de sluiers tussen de dimensies dunner. Bij afstemming en voldoende ontvankelijkheid kun je dan dromen krijgen die helderheid bieden over jouw richting, verlangens en je zielsroep. En over datgene wat dat in de weg staat.

Praktisch:

Ter voorbereiding op het midwinter Lichtcirkel ritueel kun je, indien gewenst een online uitleg volgen over de 13 heilige nachten. Ik leer je tijdens deze bijeenkomst ook hoe je je daarop kunt voorbereiden en afstemmen, en hoe je je dromen leert onthouden.

aanmelden 13 heilige nachten online
error: Content is protected !!