In een veilige setting luister ik écht naar jou, wat je verlangen is en of ik je daarmee kan begeleiden. Voel en maak kennis met mij en wat lichaamswerk, energetisch- en systemisch werk, samen met mijn helder weten- en voelen je daarin kan brengen. Zo onderzoek je wat ik voor je kan betekenen en kom ik te weten op welke wijze ik jou het beste begeleid.

Wat kun je verwachten?

Ik laat je ervaren, naar gelang wat er zich aandient, wat lichaamsgericht- energetisch- en/of systemisch werk is en op welke manier ik je kan leren te voelen wat jouw lijf en intuïtie je vertelt. Zo maak je kennis met mij en mijn manier van werken.

Wat vraagt dit van jou? 

Ter voorbereiding ontvang je enkele vragen met het verzoek die vooraf per mail te beantwoorden.

Voor wie?

Voor moedige mensen die – ook al is het spannend – een commitment willen aangaan om zichzelf te bevrijden en daarin willen investeren. Die willen onderzoeken of mijn werkwijze daarin een weg voor hen is en of ze die samen met mij willen inslaan.

Praktische informatie

De sessie is live in Soest, Amersfoort of online mogelijk. Voel je welkom om mij te mailen of te bellen om een afspraak te maken. Dertig minuten zijn gratis als je je inschrijft voor mijn inspiratiemails via https://renatebreuls.nl/kennismaken. Je kunt kiezen voor een half uur gratis of 1,5 uur voor € 127,00 in plaats van € 190,50

Prijs en tijdsduur

Deze sessie duurt 30 minuten en de investering is 0 euro.

Het resultaat

Je gaat ervaren wat het je brengt om van je hoofd naar je lijf te leren voelen. Je opent  je hart, krijgt begrip voor wat er in je leeft en je krijgt je vraagstuk helderder. Je ervaart mijn manier van begeleiden en door een mini-opstelling, of energetisch lichaamswerk weet je na deze sessie of dit met jou resoneert, of wij matchen en zo ja, krijg je een doorkijkje in de verschillende werkwijzen waarmee ik begeleid.

Over de locatie

Online, live in de natuur of bij Renate.

Wat zeggen anderen?

Over online opstellingen:

‘Ik heb een opstelling gedaan met Renate over een moeilijke beslissing. Ik heb veel lading losgelaten die helderheid in de weg stond. Daarna gewoon de flow gevolgd en het is goed gekomen.’

Jan Bommerez  ~ vanuit Californië

‘Verdriet en tranen kwamen, maar ook inzichten en begrip en vergeving. Op een niveau dat ik nog niet eerder had ervaren met mijn eigen “denken”. Ik kon de relaties echt in een ander licht zien en veel meer begrijpen waar hun en mijn gedrag vandaan kwam. Aan het einde van de sessie voelde ik me zoveel dichter bij mijn familieleden, voelde ik meer begrip en meer steun. Iets wat ik nog nooit zo sterk heb gevoeld. Ik heb het gevoel dat dit nieuwe inzicht me zal bijblijven en voel me opgewonden om met deze nieuwe gevoelens door mijn wereld te bewegen. Er is meer begrip en liefde heen en weer. Heel erg bedankt Renate om je gift op deze manier via internet te geven, met vele kilometers tussen ons maar net zo sterk als je hier bij mij was’.

Myra Steens vanuit Ibiza

Enorme dank voor je geweldige sessie in de natuur, Renate! Ik voel me veel ruimer, lichter, vreugdevoller. Ik voel enorme dankbaarheid naar de hartverbonden en afgestemde begeleiding van jou, waardoor ik me nu veel lichter voel, meer ontspannen, alsof er een oud karma vanuit de voorouder lijn is opgelost.

Renate heeft het vermogen om heldere vragen te stellen en ze creëert een heilige ruimte waarin ik alle veiligheid voelde om mijn diepste pijn te delen. Heel organisch bouwde de opstelling op, met voorwerpen die ik in de natuur vond en die symbool stonden voor bepaalde elementen, zoals mijn innerlijk kind, mijn levenslust etc.

Wat me opviel was dat ze een scherp oog heeft voor ieder detail. Renate leest feilloos mijn non-verbale lichaamstaal en zij stelt exact de vraag die nodig is om nog dieper naar de kern te gaan. Wat mij het meest raakte was dat Renate soms als ze dat zo voelt, ook deelneemt aan de opstelling. Zij voelt exact aan wanneer ze welke rol en positie kan innemen, die zorgt voor ware transformatie. Echt een aanrader om bij Renate een opstelling (al dan niet in de natuur) te doen.

Larissa van Beek  ~ sessie en opstelling in de natuur

error: Content is protected !!