Lorelei 2019

Playshops

Onze natuurlijke staat is de FLOW-staat en die maakt je maximale creatiekracht en levensgeluk mogelijk. Loslaten wat niet meer dient, is een belangrijke factor om moeiteloos mee te kunnen stromen met jóuw unieke levensstroom. Als je die levenskunst verstaat, kom je in FLOW en creëer je als vanzelf. Dan leef je je essentie. Maar vaak ervaar je meer dan je lief is angst, stress, verdriet, schaamte, onmacht, stagnatie of een gevoel van niet-verbonden-zijn; bindingsangst of verlatingsangst in de liefde en het leven.

Hou de agenda op mijn site in de gaten voor verdieping van deze levenskunst als je niet op het festival kunt zijn en als deze playshop toch wilt volgen.

Zomer-Lorelei 1: 20 t/m 22 augustus
Zomer-Lorelei 2: 23 t/m 25 augustus

Playshop 1: flow &  creatiekracht (met opstellingen en lichaamswerk)

Je bent vreugde die expressie zoekt. Onze natuurlijke staat is de FLOW-staat en in die staat kom je in je maximale creatiekracht.  Het is een manier van leven waarbij je jezelf helemaal overgeeft aan wat je doet, waarin je constant loslaat en daarom moeiteloos mee kunt stromen met jóuw unieke levensstroom. Als je die levenskunst verstaat, kom je in FLOW en leef je jouw essentie. Manifestatie van je dromen ontstaat daarom ook door de mate waarin we onze creatiekracht in een vrije levensstroom kunnen laten doorstromen, zonder inmenging van ons ego en door belemmeringen los te laten. De levensstroom zélf, is niet onder controle te krijgen. Je kunt alleen managen hoe jij erop reageert. In deze workshop maken we ruimte voor jouw enorme krachtige levensstroom en leer je jouw creatie-en manifestatiekracht bewuster in te zetten.

Door in het NU gewaar te zijn kom je ook op enige plek waarin creatie kan plaats vinden. En dat is het NU.

In deze ervarings-playshop werk ik met opstellingen en maak ik ook gebruik van o.a. energetisch lichaamswerk en ademwerk. Welkom zoals je bent, ervaring met energetisch werk is niet nodig.

There is no way to happiness; happiness is the way.

Playshop 2: Licht in lijf en leven voor hoog sensitieve vrouwen

Ken je dat? Dat je je energie verliest en leegloopt? Overprikkeld raakt of in de war door alles wat er om je heen gebeurt? Ben je hoog sensitief, dan ben je nóg gevoeliger omdat je zenuwstelsel gevoelig is. Je resoneert mee op wat er in de energie is. Dat kan fijn én lastig zijn te midden van de eisen van deze tijd en maatschappij.  En vergeet niet dat je jezelf nog eens extra druk oplegt, door opgebouwde overtuigingen en ervaringen. Genieten van het NU en in je creatiekracht komen kan dan een uitdaging kan zijn. Burn-out ligt op de loer. Omdat je lijf en je energie je steeds terugfluit. Wat is de middenweg? Hoe blijf je in je unieke kracht en kun je jouw stralende zelf blijven te midden van drukte en stress?

In deze playshop gaan we de weg naar binnen. We gaan ons lijf voelen, we laten los wat niet meer dient en we laden weer op. Je mag je vragen stellen en ik leer je hoe je jouw energetische blokkades op kunt lossen, je energie kunt laten stromen, en ik leer je ademhalingstechnieken die binnen een paar minuten rust in je hoofd en zenuwstelsel geeft.

Door in voelende verbinding met het NU, te gaan, komen we uit op de enige plek waar creatie plaatsvindt.  Creatie, ook van geluk, ontstaat in de mate waarin we onze creatiekracht in een vrije levensstroom kunnen laten doorstromen, zonder inmenging van ons ego en door belemmeringen los te laten. Wat we daarbij tegenkomen geeft feedback. Het maakt voelbaar wat wij niet zijn en verwijzen in die zin naar wat wij in essentie wél zijn. Zo kunnen we de wereld onze liefde en kwaliteiten geven door vrijuit onszelf te zijn en onze unieke weg te gaan…

Het is mijn werk om hier helderheid in aan te brengen en de vrije levensstroom op gang te helpen zodat die voor je kan gaan werken. Ik doe dat door mijn kennis te delen, door energetisch werk en lichaamswerk. Door mijn heldervoelendheid en helderwetendheid en ruim twintig jaren lange training en ervaring ben ik in staat de essentie van mensen en situaties te zien en kan ik helpen daarmee in contact te komen, dit te leren belichamen en concrete invulling te geven.

Creatie, ook van geluk, ontstaat in de mate waarin we onze creatiekracht in een vrije levensstroom kunnen laten doorstromen, zonder inmenging van ons ego en door belemmeringen los te laten.

Deze ervaringsplayshop is voor iedereen toegankelijk, ook als je weinig ervaring hebt met energetisch werk. Je bent welkom zoals je bent en stapt in op daar waar je bent in je ontwikkeling. Mogelijk zet ik kleine thema-opstellingen in. Ook ik volg mijn impulsen in de flow.

Zie ook het evenement op Facebook.

error: Content is protected !!