Festivals

Individuele opstellingen – Energetisch lichaamswerk – Groepsessie

Onze natuurlijke staat is de FLOW-staat en die maakt je maximale creatiekracht en levensgeluk mogelijk. Loslaten wat niet meer dient, is een belangrijke factor om moeiteloos mee te kunnen stromen met jóuw unieke levensstroom. Als je die levenskunst verstaat, kom je in FLOW en leef je essentie. Maar vaak ervaar je meer dan je lief is angst, stress, verdriet, schaamte, onmacht, stagnatie of een gevoel van niet-verbonden-zijn. Of je voelt bindingsangst of verlatingsangst in de liefde en het leven.

Zomer-Lorelei 1: 20 t/m 22 augustus
Zomer-Lorelei 2: 23 t/m 25 augustus

 

Mijn aanbod op Lorelei 2019

Individuele familie- of thema opstelling 

Een sessie individuele familie- of thema opstellingen helpt je los te laten en te helen wat je draagt voor anderen uit je familiesysteem. Jóuw leven en lijf, power en liefde krijgen speelruimte. Je kunt ook je essentie opstellen. Ik werk met poppetjes, matjes, en voorwerpen uit de natuur. Of neem (een paar) sister(s) mee. Dan representeren jullie voor elkaar. Ieder de helft van de tijd, voor ieder 20,- Kom je alleen, en sluit je jouw individuele sessie af met energetisch lichaamswerk, dan brengt dat nog meer zachtheid, heelheid en rust.

EssenceWise vrije levensstroom sessie

Wil je jouw vrije levensstroom op gang krijgen en bij je essentie en flow uitkomen? Ik ervaar jouw Essentie en wat jou kan helpen, geef een paar afgestemde zetjes en jij doet de rest. In mijn werkwijze en kennis put ik uit het veld van eenheid en werkvormen als o.m. energetisch lichaamswerk, ademwerk, haptonomie, geleide meditatie, healing; psych K, een breed scala aan ervaring van vijfentwintig jaar persoonlijke scholingsweg, opleidingen en ervaringen. Sessies als deze worden ervaren als helend, inzicht gevend, verfrissend, rustgevend en ook kan het ervaren worden als een doorbraak.

Lichtpuntjes; een verlichtende groepsessie

Het festival is prachtig én kan ook soms wat veel voor je zijn of overprikkelend uitwerken. Zoek je rust? Wil je je zenuwstelsel en energiesysteem rust geven? Lekker in je lijf komen? In mijn eigen tent bied ik elke dag voor zes vrouwen een meditatief verstillend lichtpuntje waar we in voelende verbinding de weg naar binnen gaan. Ik leer je en help je loslaten wat niet meer dient, we laden weer op, om uit te komen bij onze kern. Hou het bord naast mijn tent in de gaten voor het tijdstip en neem iets laags mee om op te zitten.  

Voor Lorelei geldt een aanbiedingstarief: ca. 45 minuten: € 30 elk kwartier langer: € 10 extra

De Lichtpuntjes groepssessie, 45 minuten, € 15,- 

Nu al te boeken! Vul het formulier hiernaast in of boek direct via de knop hieronder. Ik neem dan contact met je op.

Ja, ik meld me aan voor een sessie op Lorelei!

Voorkeur dagdeel (kies) *

Voorkeur dagdeel (kies) *

12 + 14 =

error: Content is protected !!