de Manifestatiedriehoek driedaagse, overvloed in geld, kracht en liefde

This event has passed.
zelfliefde

50.00199.65

De manifestatiedriehoek driedaagse is een kort en krachtig verdiepend transformatief programma met een kop en een staart. In deze live bijeenkomsten doen we een deep-dive in de thema’s geld, kracht en liefde, bewustzijn en energetische reikwijdte. We transformeren blokkades, zodat je dátgene aan kunt trekken waar jouw hart naar verlangt. Als rode draad in deze drie dagen loopt het versterken van je connectie met je lichaam, innerlijk licht en helder weten, de verbinding met je energetische aantrekkings- en zielskracht.
We maken de kennis en ervaringen in deze drie dagen ook écht praktisch en concreet. Dus verwacht ook handreikingen in een aanzet naar het concreet maken van je manifestatie doelen.

Wat gaan we doen?
Je leert jouw intuïtie aan te scherpen en een aantal integrerende technieken in meditatie en energetisch lichaamswerk kunnen helpen om je energieveld en je effectiviteit in aantrekkingskracht te versterken. De werkvormen zijn o.a. : systemisch werk/opstellingen, bewustzijnswerk, diverse vormen van energetisch- en lichaamswerk, haptonomie, meditatie, mindsetting, creatieve flow, healing en droomwerk.
Dit werk doe je voor jouw levensgeluk, maar net zo goed voor dat van je geliefden, je gezin en zelfs het collectief. Als je in overeenstemming leeft met wie je ten diepste bent, dan werkt dit óók positief uit op het collectief bewustzijnsveld en de transitie naar een nieuwe aarde.

De manifestatiedriehoek driedaagse is een diepe duik in overvloeds bewustzijn, vol vallende kwartjes, transformatieprocessen, plezier en genieten.

Licht op tekort en overvloed
Van schaarste naar overvloed: ompolen van mindset, -overtuigingen en energie. Inzicht in de aard van de wegen van tekort en jeZelf als routeplanner naar het pad van overvloed. Natuurlijke overvloed, rijkdom, essentie van geld, groeiend vermogen en cashflow. Inzicht en handreikingen in je blokkades en saboteurs en wat jou op dit moment weerhoudt in het aantrekken én behouden van overvloed.

Licht op Liefde i.r.t. manifesteren van overvloed
Verschijningsvormen en belichaming van liefde. Vergroten van zelfliefde en levensliefde, onderscheid tussen liefde en liefdeloosheid en wat jij daarin kunt transformeren. Belichamen, aantrekken en tot uitdrukking brengen van liefde. Leren ontvangen.

Licht op kracht i.r.t. manifesteren van overvloed
Van onwetendheid en onmacht naar kracht. Je krijgt licht op jouw bummers en breakers, slachtofferschap/daderschap: jouw unieke valkuilen en voorkeurs strategieën die jouw geluk, welvaart en levensvervulling tegenwerken of voluit in de weg staan. We doen werk op wat je tegenhoudt en je maakt je een belichaamd signaal eigen, om te herkennen waar je de mist in gaat, zodat je kunt bijsturen.

Praktisch:
Data manifestatiedriehoek driedaagse:
30 juni, 1 en 2 juli
Je kunt je al aanmelden.

De lokatie volgt nog…
Investering: € 900,00 voor drie dagen begeleiding.
Dit is exclusief BTW en jouw eventuele overnachting.

Early bird tot 31 mei: € 797,00 ex BTW
De nóg ultra vroegere vrije vogels betalen tot 15 mei: € 697,00 ex BTW

Kun je geen btw aftrekken? Laat je niet weerhouden en stuur me ook dán een mail.
Deelnemers ontvangen 15% korting op individuele begeleiding en toekomstige (online-) programma’s.

Terugkomdag naar keuze
Na de manifestatie driedaagse bied ik de mogelijkheid voor een terugkomdag om de opgedane kennis op te frissen en je levens-en liefdeslef nog praktischer en concreet te maken. Zo zet je jouw stappen om je hartsverlangens vorm te geven in je liefde, persoonlijke kracht, projecten, gezin, werk en als je ondernemer bent, in je ondernemerschap. Hier zijn slechts een beperkt aantal plekken voor. De terugkomdag vindt plaats in het najaar en vindt plaats bij volgende belangstelling.
De verwachte investering: € 297,00

Aanmelden verloopt op volgorde van definitieve inschrijving. Deze is rond na het overmaken van de investering voor deze drie dagen groepsbegeleiding.

Mail me voor opgave:contact@renatebreuls.nl

error: Content is protected !!