Brood & Spelen ~ opstellingen vierluik voor hartgedreven ondernemers

Ondernemer ben je geworden omdat je daar een roep toe voelde. Het geeft ruimte en vrijheid om je eigen creativiteit en idee vorm te geven. En je hebt iets moois te bieden aan de wereld. In een unieke vorm. Puur omdat JIJ sturing geeft aan je dienstverlening en je bedrijf en er niemand anders is zoals jij. Hart gedreven ondernemerschap noem ik dat. Je wilt de wereld mooier maken en óók op een voor jou kloppende manier in gezonde ontspanning  een mooi inkomen verdienen.

Maar héb jij voldoende ontspanning en plezier met je passie en missie? Of schuurt er iets? Loopt het tóch niet lekker? Moet je te veel buffelen voor een goed inkomen, ondanks kennis over marketing en bedrijfsvoering? Kom je weerstand tegen? In jezelf of je klanten die niet willen investeren, je niet weten te vinden.  Blijven je  bedrijfsresultaten steken op een zekere hoogte? Misschien ontmoet je weerstand in jezelf: tegen marketingtechnieken of je vind het lastig te gaan staan voor wat jij waard bent. Durf je niet te investeren? Risico’s et nemen? Blijf jij bang om aan het eind van je geld soms een stuk maand over te hebben?

Loop je tegen iets in jezelf of je bedrijfsvoering aan dat niet helder is of waar je maar niet doorheen komt?

Brood op de plank, en dan spelenderwijs

Want het kan veel moeitelozer, luchtiger en vrijer. Je inspanningen mogen worden beloond! Cliënten en een mooie inkomstenstroom mogen jou gaan vinden. Meer rust in je kop, je lijf en leven. Meer genieten en ontspanning voor jou, je relatie en gezin. En óók je passie vervullen. Want je hebt iets prachtigs te bieden, waarmee je de wereld mooier kan maken.

 • Weet je dat je tot méér in staat bent, maar blijf je ronddraaien in kringetjes en terugvallen in oude patronen? Blijven de inkomsten en de klanten uit?

Wat speelt er in de onderstoom?

Als jij op de verkeerde plek staat in je familiesysteem is het lastig om te ontvangen wat jou toekomt. Misschien ben je loyaal aan je oma of een ander familielid die weinig kansen had om zich te ontplooien. Systemisch bezien kun je onbewust trouw zijn aan een niet-succesvol of buitengesloten familielid. Of je durft je power en levenskracht die in jouw bekken, creatieve en seksuele stroom zit, je niet vol toe te eigenen. Hebben jouw voorouders hun welvaart op een eerlijke manier verdient? Lukt het jou niet om ontspannen te werken? Hoe zit het in jouw familiesysteem dan rondom je het schompes werken en niet mogen ‘lummelen’?  Hoe is het in jouw familiesysteem en leven met de balans tussen geven en ontvangen? Heb je een eerdere werkrelatie niet goed afgesloten? Dit en zoveel meer kan allemaal meespelen in jouw succes en plezier in je werk en ondernemers resultaten. En dus in het plezier en je kwaliteit van leven.

Verstrikkingen en blokkades die jouw plezier in ondernemen en een ontspannen leven ondermijnen, kunnen velerlei oorzaak hebben. Thema’s die o.m. aan bod komen:

 • Jouw unieke plek
 • Jouw bedrijf en missie.
 • Hoe trouw ben je aan jezelf?
 • Jouw zichtbaarheid voor klanten.
 • eigenwaarde en waarde
 • financiën en familiekarma
 • balans tussen focussen en loslaten.
 • vertrouwen in het leven en de flow
 • Bekkenkracht en manifestatiekracht
 • In hoeverre kun jij ontvangen?
 • Ben jij betrouwbaar naar anderen?

 

Brood & Spelen: een vierluik

Kies je voor het ‘brood en spelen vierluik’, dan betaal je € 697,00. Je kunt ook intekenen op een losse brood & spelen opstellingendag: € 197,00. Dit is inclusief een heerlijk vegetarische soep, het lekkerste ‘omfiets-brood’ van Amersfoort en omstreken, koffie, thee, en gezond lekkers. Exclusief BTW.

Laat me vooraf weten welke thema’s je wilt onderzoeken. Samen bepalen we de inhoud van het vierluik. Alle data: 26 november, 10 december, 20 januari, 3 februari 2024 Het belichamen van je waarde en kracht krijgt een vervolg met een power retraite weekeinde. Hou dit in de gaten als dit resoneert met jou.

Opgave: contact@renatebreuls.nl

 

Individueel

Wil je liever een individuele opstelling? Of een coachtraject om jouw beren op de weg te temmen? Dat kan ook.

* Je kunt  een vraag stellen over een kwestie waar jij tegenaan loopt.
* Je kunt een traject doen over de invloed van je familie op de manier waarop jij met werk, je bedrijf en jezelf omgaat.
* Je kunt kijken naar de dynamiek tussen jezelf, je bedrijf en je klanten. Door de blokkades en blokkades op te ruimen kan de energie vrij gaan stromen. En daarmee jouw potentieel, je talenten, en ook de klanten en dus jouw inkomsten.

Kosten € 197,- per sessie van 1,5 uur exclusief btw.
Opgave: contact@renatebreuls.nl

error: Content is protected !!