In een groep

Workshops, trainingen en meetings over de liefde en het leven waarin jij in voelende verbinding jouw uniekheid kunt ontdekken en ontwikkelen zodat je jouw natuurlijke potentieel kan leven. Leidend zijn levenskunst, flow, geluk, relaties, creatiekracht, loslaten, natuurlijk persoonlijk leiderschap, emoties als navigatiesysteem en verbindende communicatie. Voor mens en organisatie. Want de wereld roept om natuurlijk hart-gedragen leiderschap en dienstbaarheid.

Dag retraites en groepen voor vrouwen.

Individuele begeleiding

Persoonlijke begeleiding en/of individuele opstellingen voor jou of samen met je (samenwerkings-) partner om je volle potentieel en inzet te kunnen geven. Bij vragen over authentiek en bezield leven, alleen, of in relatie en (samen-) werken, communicatievraagstukken. Met innerlijke rust, rijkdom en vrijheid in handelen, lijf en leven. Levenskunst en flow…

Opstellingen

Familie- thema- & organisatie opstellingen. Om inzicht en heling te krijgen in jouw plek in een systeem. Het leert en transformeert waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag en situaties aantrekt die je tegenhouden in je ontwikkeling en groei. Opstellingsdagen en -avonden voor vrouwen.

Voor mij is de liefde voor het leven en voor mensen, de ontmoeting en verbinding met de ander de werkelijke inspiratie en drijfveer voor mijn werk. Ik hou van werken met mensen die durven loslaten van oud en nieuwsgierig zijn naar nieuw. Mensen die wéten dat het anders kan en de moed hebben daarvoor te kiezen. Omdat ze de roep van hun ziel niet langer willen of kunnen negeren. Omdat ze alles eruit willen halen wat erin zit. Omdat ze hun levendigheid willen léven en hun eigen unieke bijdrage willen bieden. In werk, in relaties, in liefde voor het leven en voor deze aarde. Dienend leiderschap noem ik dat.

Ik werk het liefst op het niveau van je essentie. Daar waar de ziel roept. Het niveau waar werkelijke transformatie plaatsvindt.