Vrij zijn in vrouw zijn

Een cyclus van vijf bijeenkomsten waarin we met een vaste kleine groep vrouwen opstellingen doen rondom specifieke ‘vrouwenthema’s’.

We beginnen de cyclus met een ordeningsopstelling. Dat doen we, omdat op de juiste: – onze eigen plek- staan binnen ons gezin van herkomst, de basis is van je leven. Het bepaalt in grote mate of dingen die je wilt in je leven, lukken of terugkerend frustraties opleveren. Sta je niet op je eigen plek, dan spelen in verschillende situaties in je leven dezelfde soort terugkerende issues een rol. Dus niet alleen met je ouders, broers en zussen. Ook op je werk en in andere groepen loop je dan vaak tegen dezelfde soort problematiek die elke keer in ene net ander jasje verschijnen. Voorbeelden: je ‘er niet bij voelen horen’, je ‘kleiner’ of ‘groter’ maken in contacten met anderen, autoriteitsconflicten, niet tot bloei en in je kracht komen etc.’ Mocht je elders al eens een ordeningsopstelling hebben gedaan, dan ben je ook welkom.
 
Ontmoet je zachte kracht en je unieke vrouwenpower, verbind je met jóuw lijf, jouw verlangens en jóuw leven.

Na het thema “ordening” wijden we een aantal avonden aan het opstellen van onze vrouwenlijn.
Of je je moeder en of voormoeders nou (goed) kent of niet, ze spelen een belangrijke rol in hoe jij als vrouw je leven leidt. Moeders goede zaken door aan hun dochter, en vaak onbewust manieren van doen en laten waar we als dochter liever niet mee te dealen zouden willen hebben. Dit kan in belangrijke mate bewust en meestal onbewust bepalen hoe jij je als vrouw beweegt door het leven. Dit kan een doorwerking hebben in zaken als bijvoorbeeld schaamte voor je lijf, in je seksualiteit, je onveilig of ongemakkelijk voelen, zowel met vrouwen als in relaties met mannen. Je machteloos voelen, of het lastig vinden je vrouw te voelen op het werk in een mannencultuur. Er zijn veel meer thema’s denkbaar waar we mee kunnen werken.
 
Voor vrouwen die dit willen: vrijuit leven; is deze opstellingencyclus.
 Laat de angst, verdriet en woede, de onmacht die niet bij jou horen, los. Ontmoet je zachte kracht en je unieke vrouwenpower, verbind je met jóuw lijf, jouw verlangens en jóuw leven. Laat je levensenergie stromen en kom in je vrouwelijke kracht, zachtheid, heelheid en rust!
We werken in een vaste groep omdat dit een warme en veilige basis geeft om processen met elkaar te delen en hierin te verdiepen. We representeren voor elkaar, en ontmoeten elkaar in sisterhood.
 Je kunt ook zelf een doorgaande groep rondom andere thema’s op andere data en/of overdag organiseren, minimaal zes mensen, op mijn, of een eigen (incompany-) locatie.