Thema-avond: Liefde als startpunt 

 

 

Deze avondworkshop nemen wij de liefde en liefhebben als startpunt. Liefde IS en is alom aanwezig. We hoeven deze alleen maar toe te laten. En dat heeft niet per definitie iets met relaties te maken.
We doen onderzoek naar de verschillende uitingsvormen waarin liefde in ons leven verschijnt en wat dit voor ons betekent.
We sluiten de avond af met een ritueel rondom liefde.

ZELFLIEFDE EN LIEFDE VOOR HET LEVEN
De basis van liefde is de liefde die je voor jezelf kunt voelen, want jij bent het startpunt in het ervaren van liefde tussen jou en de ander(en). We starten daarom naar onderzoek naar zelfliefde. Maar ook naar de mate waarop jij je openstelt naar onvoorwaardelijke liefde, en voor de liefde voor het leven. 

VORMEN VAN LIEFDE
We onderzoeken verschillende uitingsvormen van liefde en wat dat voor jou betekent. Want als je eenmaal weet wat je voelt en wat dat voor je betekent, kan dat helderheid bieden en effect hebben op je/een relatie.
Daarom komt ook de liefde in de vorm van partnerliefde aan bod, en liefde voor je kinderen, liefde voor je ouders, voor je broer en/of zus, de liefde die je kunt voelen voor vrienden of als je die hebt voor een minna(a)r(es).
En de liefde voor iets dat je na aan het hart ligt waarin jij je uitdrukt in je leven. Werk bijvoorbeeld, of een hobby.

 

“En de dag kwam, dat het risico van stil in de knop te blijven zitten pijnlijker was dan het risico om tot bloei te komen”

Anaïs Nin

Ben jij volledig beschikbaar voor deze liefde?

Het ritueel dat we uitvoeren helpt je om je meer voor de Liefde te openen.
De basis werkvorm voor deze avond is systemisch werk.
Daarnaast worden er in dienst van het proces nog andere werkvormen gebruikt.
Je kunt deze thema’s ook in een individuele of in een relatie-opstelling onderzoeken.

Praktisch

Investering: €35,- incl. btw voor particulieren excl. Btw voor btw- plichtigen.
Workshop: Deze avond is er plek voor maximaal twaalf mannen en vrouwen.

Locatie: De opstellingen vinden plaats in Amersfoort.
Koffie, thee, fruit en wat lekkers is inbegrepen.
Check de agenda wanneer deze avond gepland wordt.

Aanvullende informatie of vragen? Stuur een email naar info@renatebreuls.nl.

Reserveer nu je plek door een kaartje te kopen via onderstaande knop. Inschrijving is op volgorde van binnenkomst en betaling. Details hierover ontvang je na aanmelding.

mooie inzichten

“Het was een super fijne dag met mooie inzichten en mooie ontmoetingen. Een aanrader voor iedereen. Dank Renate Breuls, dank iedereen die er was.”

Liesbeth Dolleman

liefdevolle begeleiding

“Vandaag de PlayShop Verbinden in Liefde en Leven bijgewoond en wat ‘n prachtige inzichten kwamen er uit naar voren met simpele maar zeer krachtige methoden en liefdevolle begeleiding door Renate Breuls. Ik kan ik dit iedereen aanraden die meer wil voelen en daarmee begrijpen hoe de liefde werkt.

Hans van Tol

subtiele playshop

“Subtiele Playshop van @renatebreuls over je lijf voelen in contact met anderen. Genoten van liefde en weerstand, bijzondere mensen en de nieuwe inzichten! En van Renate, die heel fijn begeleidt!” ??

Marianne Zuur

bedding

“Ik heb bij Renate gerepresenteerd tijdens een opstellingenavond. Renate creëert een bedding waarin alles mag ZIJN. Dit is van enorme waarde, omdat o.a. diepe pijn en verdriet zichtbaar kan worden. Op een diepe laag wordt er gewerkt waardoor zelfs op zielsniveau een verschuiving plaatsvindt. Dat is voelbaar. Ik heb Renate ervaren als zeer intuïtief, afgestemd, stevig en wijs. Je ziet dat ze dit soort processen al heel vaak heeft begeleid. Kortom, een aanrader!”

Brenda Boele – natuurcoach

Ik kan mijn angsten makkelijker aankijken

“De keer dat ik meedeed in “vrij verbinden in liefde en leven” kon ik goed voelen wat mijn diepste angst is voor voluit en vrij in liefde leven én wat mijn grootste verlangen is, hierin. Deze angst en dit verlangen liggen dicht tegen elkaar aan, voelbaar in mijn lijf (hoofd, hart, hara). Door dit innerlijk weten, kan ik nu in mijn dagelijks leven mijn angsten gemakkelijker aankijken en ze zien als richtingwijzers: achter de angst zit n.l. mijn grootste verlangen en dus ook mijn grootste kracht en drijfveer om mijn dromen waar te maken. Die richting wil ik dus uit! Dankjewel Renate.
Echte aanrader dus, mensen.”
Liefs Magda
???????

Magda Bannink