Opstellingen – Individuele opstelling

Online opstelling

 

Ook in online sessies en opstellingen pakt mijn begeleiding krachtig uit en kan ik je jouw lijf en de vastzittende blokkades laten voelen en helpen loslaten. Doordat ik de gave heb om op afstand ook mee te voelen en te -weten, werkt dat, naast de visuele waarneming, ook erg krachtig.Welkom om een (serie) sessie(s) te doen. Individueel of in een groep.

Bij een individuele opstelling dalen we af naar de bron van waaruit er ongemak of pijn gevoeld wordt. Niet om eindeloos te graven en te spitten, maar om duiding te geven aan het gevoel wat heerst.

Wat wordt er gedragen? Dit is voelbaar in het lichaam en dat gebruiken we weer als uitgangspunt voor de opstelling.

In de opstelling kijk je aan wat je belemmert. Vaak is dat afkomstig van de generaties vóór jou. Je mag het terug geven aan diegene in het systeem waarvoor jij het lot bent gaan dragen. Dit geeft ontspanning en een gevoel van bevrijding. Het enige lot wat je hoeft te dragen is het eigen lot. Zo kun je in de stroom van liefde gaan staan zonder te dragen.

Myra Steens vanuit Ibiza over de online opstelling die ze bij mij deed: “Verdriet en tranen kwamen, maar ook inzichten en begrip en vergeving. Op een niveau dat ik nog niet eerder had ervaren met mijn eigen “denken”. Ik kon de relaties echt in een ander licht zien en veel meer begrip waar hun en mijn gedrag vandaan kwam. Aan het einde van de sessie voelde ik me zoveel dichter bij mijn familieleden, voelde ik meer begrip en meer steun. Iets wat ik nog nooit zo sterk heb gevoeld.

Ik heb het gevoel dat dit nieuwe inzicht me zal bijblijven en voel me opgewonden om met deze nieuwe gevoelens door mijn wereld te bewegen. Gevoelens van verbondenheid met mijn voorouders, gevoelens van gesteund worden, dat ik niet alles alleen hoef te doen, gevoelens van goedkeuring van mijn voorouders, ik hoef niet zo rebels te zijn, er is meer begrip en liefde over en weer .

Heel erg bedankt Renate om je gift op deze manier via internet te geven, met vele kilometers tussen ons maar net zo sterk als je hier bij mij was.”

error: Content is protected !!