natuurcoaching herfst traject

Natuurcoaching met systemische en lichaamsgerichte benadering is een liefdevol en confronterend samenspel van diepgaand transformerende coaching in de bedding en helende werking van de natuur. Onder mijn begeleiding keer je terug naar de oorsprong van wat jou blokkeert en we vormen dit om in kracht. Je krijgt snel inzicht en heling op thema’s, die je als belemmerend ervaart in je leven. 

Het natuurcoaching herfst traject  brengt je antwoorden die je niet in je hoofd maar in je hart gaat vinden. In off-line modus, in-lijn met jouw ware natuur en mindful wandelend in een heilzaam ‘bosbad’.

 

 Tot 31 oktober geldt een aanbod voor het natuurcoaching herfst traject  

Samen onderzoeken we welke overlevingsmechanismen in je thema’s verscholen zijn en hoe er ruimte kan ontstaan om de roep van jouw ziel naar meer levensvervulling en levenslust te volgen. De beweging en mijn lichaamsgerichte begeleiding  leert je opnieuw contact te maken met je lichaam zodat je weer gaat voélen waar het in jouw leven over gaat. De beweging, de natuur, én de fysieke ervaringen samen, maken deze vorm van coaching krachtig.  Je leert van de ervaringen uit het verleden, transformeert deze en leert met je lichaam contact te maken én te houden. Je laat veel los wat jou niet meer dient en je opent je lichaamsbewustzijn en intuïtie.

Het landschap, het weer, die tak waar je bijna over struikelt, het zand tussen je tenen en het jaargetijde.  Zelfs de bomen, planten en dieren helpen mee als spiegels, en brengen op een liefdevolle verbonden manier inzichten én heling. Wanneer je volledig aanwezig bent in het bos, lijkt zich een wereld te openen. Een subtiele wereld. Ongrijpbaar en toch vertrouwd. Dat geeft ruimte, vrijheid en een gevoel van verbondenheid met het grotere geheel. Maar bovenal met jou zélf.

 

De schoonheid, de lessen en het mysterie van het bos doen in de sessie mee. Ze zijn onze magische medewerkers bij jouw transformatie en inzichten. Ik leer je hiervoor te openen.  Gedurende de sessie laat je los,  kom je tot ontspanning, inzicht en transformatie op mentaal , emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Na een sessie loop je letterlijk lichter de bewoonde wereld weer in. 

 

 ‘Kom naar buiten en kijk naar binnen.’ 

We spreken een startpunt voor de wandeling af, aangepast op jouw vervoersmogelijkheden (auto, trein-bus)

Een sessie duurt zo’n anderhalf uur,  Afhankelijk van locatie en weer kan dit iets uitlopen. Een onderdeel van de coaching is accepteren wat er is: dat geldt ook voor de weersomstandigheden. Kleed je voor de omstandigheden van dat moment. Er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding. Bij onweer en storm trekken we een ander plan.

Wil jij de pracht en inkeer van de herfst benutten om vanuit liefde en rust de uitdaging met jezelf aan te gaan? Wat wil er aangekeken worden? In de natuurlijke ademruimte en bedding van de prachtig kleurige herfst in de natuur van Midden Nederland.

Ik reik je aan wat jou doet thuiskomen bij jouzelf en loop graag naast je. 

Kom naar buiten en kijk naar binnen.

Want de wereld wacht op jou. 

vroege vogel natuurcoaching herfst traject

 tot en met  31 oktober: voor € 497,00 

  • Een natuurcoaching transformatietraject met drie individuele sessies van 1,5 -2 uur t.w.v. € 591,00
  • Deelname aan een middagworkshop systemisch werk in de natuur of in het Eemklooster
  • Eenmalige deelname aan een ‘cirkel van verbinding’ naar keuze life of online: een diepgaande en vreugdevolle bevrijdende ontmoeting met jezelf én met elkaar.
  • Wandelmeditatie voor op je telefoon
  • Boek in de herfst en start wanneer je wilt. 

De waarde van dit pakket is € 747,00 

aanmelden: contact@renatebreuls.nl

 

 “Remember that wherever your heart is, there you will find your treasure.”

~Paolo Coelho – the alchemist

error: Content is protected !!