Individuele begeleiding

Deze drukke samenleving en boeiende transformerende tijd vraagt veel van ons. Wat kunnen en willen we leveren en léven? Hoe geef je je verlangen en dieper weten vorm? Hoe doe je dat in je relaties, werk, samenwerking, of de opvoeding met je kinderen?  Hoe zorg je voor je gevoeligheid in een veeleisende en overprikkelende samenleving? Loop je daarin vast? Of voel je een sterk verlangen naar zelfrealisatie? Zoek je manieren om handen en voeten geven aan je volle potentieel?

Ik werk vanuit het idee dat ieder mens heel en compleet is. Tijdens individuele gesprekken gaan we onderscheiden wat aangepast en aangeleerd gedrag van de persoonlijkheid is en wat altijd onveranderlijk aanwezig is, jouw essentie.

Ik werk met heldere doelen. Ik volg de stroom van wat zich aandient in het nu en leer je voelend aanwezig zijn. Zo kun je loslaten wat niet meer dient. Op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Belangrijk is dat ik en jij helemaal aanwezig zijn, en open staan voor wat zich NU aandient en niet voor wat eerder bedacht of gevoeld is. Zo kom je tot nieuwe inzichten, ervaringen en kan transformatie plaatsvinden.

Ik loop een sessie of een tijdje mee. Als vragensteller, luisteraar, spiegelaar, omdenker -en dwarsdenker. Nieuwsgierig en onderzoekend.

Ben jij klaar om je plek in te nemen?
Liefdevol in lijn met je ware natuur?

De wereld wacht op je…

Ik loop graag naast je.

 

samen aan het werk naar merkbaar resultaat en zichtbare verandering

Tijdens de gesprekken maak ik gebruik van een breed aanbod van werkvormen zoals opstellingen, haptonomie, lichaamswerk, diverse vormen van energetisch werk, geleide meditatie, creatieve werkvormen, psychodrama, droomwerk en zelfonderzoek.

 

 

Praktische informatie systemische lichaamsgerichte coaching 

Tijdstip en locatie: Op afspraak in mijn werkruimte in Amersfoort, in de Soesterduinen, op mijn of jouw werkplek, of online.

Investering: 

Een sessie in de natuur duurt anderhalf tot twee uur.

Particulieren € 197,00 per sessie in de natuur inclusief btw

Bedrijven € 197,00 per sessie in de natuur exclusief btw. 

Coaching per uur:

Particulieren: € 90,00    stellen:            € 150,00 `dit is inclusief btw.

ZZP-er beroepsmatig €135,00 excl BTW

i.o.v. een organisatie (beroepsmatig) € 165,00 per uur excl. BTW

Voor trajecten of projecten op maat, of voor organisaties volgt een passende offerte.

Voorwaarden zijn te vinden onderaan deze pagina.

error: Content is protected !!