open opstellingenmiddag

zelfliefde

41.32165.00

Zit jij steeds opnieuw in situaties die energie trekken of maken dat je niet lekker in je vel zit of geen richting weet? Loslaten door een opstelling lucht op, brengt rust, geeft inzicht in je terugkerende patronen, doet kwartjes vallen, brengt heling en geeft je een innerlijk gevoel van rust en vrijheid terug!

*Baal je van de herhalende patronen en de valkuilen waar je steeds intuint? Vermomd in steeds een ander jasje?
* Wil jij jouw meest authentieke leven leiden maar voel je je niet vrij genoeg om vollédig JOU te zijn?
*Loop jij vaak tegen belemmeringen en thema’s in jezelf aan op je werk en privéleven, die je vasthouden op de plek waar je bent? Geen idee hoe dat komt? Of hoe je daarmee om moet gaan?
*Verlang je er naar om jouw passie te volgen? Maar houdt ‘iets’ je vast om je hart te volgen en de beste versie van jezelf te worden?
* Verlang je naar meer rust en flow op jouw huidige plek in het gezin, je werk en de samenleving?
* Heb je gevoelens die almaar bij je blijven en je een onprettig gevoel geven en die steeds in de ondertoon van alles terugkeren? Zoals bijvoorbeeld: ‘er niet bij horen, onzekerheid, je minderwaardig voelen, ietwat depressieve gevoelens?

Systemisch werk maakt inzichtelijk en voelbaar wat de dieperliggende dynamieken zijn die er in jou conflicteren, waardoor jij vaak tegen dezelfde soort issues aanloopt, op welke manier of setting in jouw leven dan ook. Het brengt nieuwe inzichten over jezelf, over je plek en de onderlinge verhoudingen binnen je familiesysteem. Dit heeft doorwerking op jouw plek en gedrag binnen elk ander systeem waarbinnen jij je bevindt, zoals jouw werkkring of vriendenclub, de maatschappij…

LICHAAMSGERICHT
Door mijn lichaamsgerichte achtergrond begeleid ik je naar het voelen en zo merk je wat je al die tijd hebt vasthouden. Vaak deed je dat voor (één van) je ouders, of voorouders in je familiesysteem. Dat bewustzijn op voelen en bewust loslaten lucht op en bekrachtigt! Deelnemers ervaren deze manier van begeleiding als ongekend waardevol; de opstellingen leiden altijd naar meer innerlijke vrijheid, liefde, energie, levensvreugde en betere relaties.

REPRESENTEREN
Voor representanten zijn de opstellingen waardevol doordat ze inzichtgevend en helend uitpakken doordat ze de eigen issues en levenslessen aanraken. Als je als representant gevraagd wordt, dan is dat niet voor niets: je hebt dan eigenlijk altijd wel in je eigen systeem een resonantie en onbewuste- of bewuste herkenning met de vraag. Daarom deel je als representant mee in de inzichten van de vraagsteller en kan het helend voor je uitpakken omdat het thema en hoe de opstelling zich ontvouwt, raakt aan je eigen systeem van herkomst. Het kan daardoor heel inzichtgevend en voelbaar louterend en bekrachtigend zijn als je als representant mee mag doen.

PRAKTISCHE INFO
Wil je een vraag inbrengen: dan mag je altijd een getuige meenemen die gratis of op donatiebasis meedoet en als representant mag meedoen in de overige opstelling(en).
Komen onderstaande data niet uit, welkom om met een paar nieuwe data voorstellen te komen, dan organiseer ik een nieuwe datum. Je bent ook welkom een individuele opstelling te komen doen, al dan niet in de natuur. Een recensie vind je hier.

AANMELDEN:
contact@renatebreuls.nl
WAAR:
Onze lieve Vrouwe ter Eemklooster Amersfoort

TIJDSTIP:
Vrijdagmiddag 26 augustus van 13.00 tot 17.00
Nog 1 vraagstellers plek, voldoende ruimte voor representanten.
Inloop vanaf 12.30

KOSTEN:
Vraagsteller € 160,-
representant € 25,-
getuige van de vraagsteller: vrijwillige bijdrage
Prijzen zijn ex BTW

error: Content is protected !!