Brood & Spelen opstellingen voor ondernemers

zelfliefde

197.00697.00

Je werd ondernemer omdat je daar een roep toe voelde. Dit geeft ruimte en vrijheid om je eigen creativiteit en ideeën vorm te geven. En je hebt iets moois of unieks te bieden aan de wereld. Maar heb jij ook voldoende ontspanning en plezier met je passie en missie? Of loopt het niet lekker, is het buffelen, weet je niet welke koers je hebt uit te zetten? En stagneert je inkomstenstroom ondanks kennis over marketing en bedrijfsvoering? Je komt weerstand tegen. Tegen die marketingtechnieken, of bij klanten die je niet weten te vinden. Of die niet willen investeren.  Sparen voor je kinderen of een zorgeloze toekomt? Aan het eind van je geld heb je soms een stuk maand over.

Als je dergelijke dingen herkent, dan loop je tegen iets aan in jezelf of je bedrijfsvoering waar je maar niet doorheen komt. Wat kun je nog méér doen?

Brood op de plank en dan spelenderwijs

Want het kan veel moeitelozer, luchtiger en vrijer. Je inspanningen mogen worden beloond! Cliënten en een mooie inkomstenstroom mogen jou gaan vinden. Meer rust in je kop, je lijf en leven. Meer genieten en ontspanning voor jou en je gezin. En óók je passie vervullen. Want je hebt iets prachtigs te bieden, waarmee je de wereld mooier kan maken.

 • Weet je dat je tot méér in staat bent, maar blijf je ronddraaien in kringetjes en terugvallen in oude patronen? Blijven de inkomsten en de klanten uit?

Wat speelt er in de onderstoom?

Als jij op de verkeerde plek staat in je familiesysteem is het lastig om te ontvangen wat jou toekomt. Misschien ben je loyaal aan je oma of een ander familielid die weinig kansen had om zich te ontplooien. Of je bent onbewust trouw aan een niet-succesvol of buitengesloten familielid? Hebben jouw voorouders hun welvaart op een eerlijke manier verdient? Lukt het jou niet om ontspannen werken? Hoe zit het in jouw familiesysteem rondom je het schompes werken en niet mogen ‘lummelen’?  En hoe is het in jouw familiesysteem en leven met de balans tussen geven en ontvangen? Heb je een eerdere werkrelatie niet goed afgesloten? Dit en zoveel meer kan allemaal meespelen  in jouw succes en plezier in je werk en ondernemers resultaten.

Verstrikkingen en blokkades die jouw plezier in ondernemen, effectiviteit en een ontspannen ondernemerschap  ondermijnen, kunnen vele oorzaken hebben.
Thema’s die aan bod komen:
 • Jouw unieke plek
 • Jouw bedrijf en missie
 • Jouw zichtbaarheid voor klanten
 • jouw ondernersbril
 • eigenwaarde en waarde
 • financiën en familiekarma
 • balans tussen focussen en loslaten.
 • ondernemerslef en -liefde, investeren of verteren?
 • vertrouwen in het leven en de flow
 • In hoeverre kun jij ontvangen?
 • betrouwbaarheid
 • (hoe) ben jij trouw aan jezelf?

 

Praktisch: Jouw investering voor vier volle dagen “brood en spelen”  is € 697,00 ex BTW

Wil je niet aan het vierluik meedoen maar aan één brood& spelen opstellingendag, dan is het bedrag: € 197,00 excl. BTW Dit is inclusief een heerlijke vegetarische soep, het heerlijkste ‘omfiets brood’ van Amersfoort en omstreken, koffie, thee, en gezond lekkers. Meer lunch breng je zelf mee.

Na aanmelding kiezen met elkaar welke thema’s we willen onderzoeken. Dit zet ik later ook openbaar. Alle data: 26 november, 10 december, 20 januari, 3 februari

Opgave: contact@renatebreuls.nl

error: Content is protected !!